Şeyh Halil İlkokulu

Telefon : 03467662015/ 05071635627
WEB https://seyhhalililkokulu.meb.k12.tr
Adres : ŞEYHHALİL KÖYÜ FATİH MEVKİİ PR.DR NECMETTİN ERBAKAN SK. ŞEYHHALIL ORTAOKULU ILKOKULU BLOK NO 46 YILDIZELİ / SİVAS
VİZYON : Milli değerlerinin bilincinde olan, bilim ve teknolojinin ışığında; öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı bireyler yetiştiren, evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranan, fiziki, teknolojik, eğitsel imkânları içerisinde kaliteli bir kurum olmak.
MİSYON : Tüm öğrencilerimizin gelişim özelliklerinin gerektirdiği öğrenmeleri sağlayarak temel eğitimlerini almalarını sağlama, onları Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kendilerine güvenen, sorumluluk sahibi, demokratik bir ortamda, tartışma, araştırma, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip ve bir gün Türkiye Cumhuriyeti’nin iş gören ve yönetim kadrolarında görev alacak bireylerini topluma, hayata ve ortaöğretim kurumlarına hazırlamak.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000